σχολή χορού

Lucky Μιχάλης Σπυρίδης – Διδασκαλία

Lucky-Μιχάλης-Σπυρίδης

   διεθνούς φήμης χορευτής δάσκαλος  breakdance

Ο Lucky Spyridis είναι ένας διεθνούς φήμης καλλιτέχνης ενεργός ως χορευτής και δάσκαλος χορού, ο οποίος έχει αναπτύξει τις χορευτικές του δεξιότητες από το 2003 έως σήμερα. Ειδικεύεται στο Breakdance με πολλά χρόνια πείρας σε αυτό, ενώ είναι κάτοχος πολλών τίτλων σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως Battle of the year Balkans, Hip Hop international, IBE International, UK championship, Battle Universal Dancers κ.α.

Ως παιδί έχει μάθει πολεμικές τέχνες, όπως kick-boxing και πάλη, ενώ αυτές οι τεχνικές σε συνδυασμό με τη μεγάλη πειθαρχία του, τον ενέπνευσαν να
δημιουργήσει το ατομικό του στυλ και να φέρει τις δικές του ιδέες στον κόσμο του χορού.
Πέρα από την εμπειρία του στο breakdance σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Lucky έχει ασχοληθεί σαν performer στον κόσμο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της διαφήμισης, συμμετέχοντας επίσης σε video clip γνωστών καλλιτεχνών καθώς και κερδίζοντας το Ελλάδα έχεις Ταλέντο το 2009 μαζί με την ομάδα του DeadPrezz.
Το 2018 δημιούργησε την πρώτη του χορευτική παράσταση με όνομα «Hip Hop Platon».
‘Οραμά του είναι να διαδώσει τα μυστικά και τις τεχνικές του στη νεότερη γενιά δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό στυλ και να διαπρέψουν.

Σχολή Ματέϋ © 2014 | Κατασκευη Ιστοσελιδων – Web Builders